Utplacerade Foderhästar

Vi har fått en andra chans

Här kan du se alla våra hästar som vi har utplacerade i foderhem och läsa om några av dessa hästar som fått en andra chans genom Svenska Hästars Värn.

SHV Alice

SHV Alice omhändertogs av myndigheterna 2002 tillsammans med sin mamma, SHV Beatrice. Stoet hade ett fult sår på benet där det kröp larver, övergiven med sitt föl blev dem omhändertagna av myndigheterna.

Läs mer

SHV Brasse

SHV Brasse kom till oss i Sundsvall oktober-17. Vi hade redan hälsat på honom i Vallentuna i september där han stod i väntan på ett varaktigt hem. Kärlek uppstod där och då och vi bestämde oss för att ta oss an
denna kille.

Läs mer

SHV Boss

Han kom till oss 2015, som en onriden hingst. Efter en tid i akuthem där han utvecklats och blivit inriden hittade han sitt hem nu, sommaren 2018.

Läs mer

SHV Totte

SHV Totte räddades och kom till föreningar bara dagar innan han skulle avlivas. Under våren 2017 tränade hoppryttaren Py Jägerdén i samarbete med ATG och Gilla Häst och gjorde en YouTube serie om utvecklingen. Klicka vidare för att se SHV Tottes resa till en ny fodervärd.

Läs mer

SHV Hunter

SHV Hunter

SHV Hunter blev omhändertagen efter att ha vanvårdats. Han hade nästan dött av svält och veterinären var mycket skeptisk till om han skulle överleva.

Läs mer

SHV Lakrits

Jag har alltid velat ha en shettis sedan jag var barn, och så en omständighet med en annan häst inom SHV, så frågade jag en tjej vid namn Cecilia, om hon inte visste om det fanns någon shettis någonstans.

Läs mer

SHV Blue Boy

SHV Blue Boy har debuterat på dressyrbanan!
Varmblod f. 2008
170 cm

Läs mer

SHV Alfred

Vår berättelse om SHV Alfred

Läs mer

SHV Lucky

Vår berättelse om SHV Lucky

Läs mer

SHV Lukas

Vår berättelse om SHV Lukas

Läs mer

SHV Pontus

Shv Pontus har fyllt år och han hälsar att han mår bra och fortfarande en pigg 25 åring som njuter av sina glansdagar!

Läs mer

SHV Jenna

SHV gav mig ett stort ansvar och förtroende genom Jenna och absolut är det en ära för mig att få leda och älska henne framåt.

Läs mer

SHV Cavalli

SHV Cavalli kom till oss som en liten spinkig, femårig ponny våren 2015. Efter en sommar med bete och tid att lära känna varandra fick vi se vilken fin ponny vi hade att göra med.

Läs mer

SHV Bernhard och SHV Hilding

En dag i början på sommaren var det återigen dags för mig att göra det sedvanliga kontrollbesöket hos de små gossarna Bernhard och Hilding. I år var det åttonde året som jag var hos dem.

Läs mer

SHV Lollipop

SHV Lollipop är ett energirikt sto som älskar att vara ute och träna, tävla, och självklart också att galoppera i skogen! Hon är en ponny med otrolig karisma som älskar sin lilla familj och charmar gärna sina tränare eller domare på banorna, men kan samtidigt vara stallets ”Drama Queen”.

Läs mer

SHV Cleo

Den här damen är en av våra nyaste hästar in i föreningen. Hon vanvårdades och missköttes av sin förra ägaren. Nu har hon utvecklats till en fantastisk individ.

SHV Cleo

SHV Alladin

SHV Angel

SHV Anton

SHV Balder

SHV Benjamin

SHV Bianca

SHV Billy Boy

SHV Corbain

SHV Dimma

SHV Dunder

SHV Electro

SHV Felicia

SHV Felix

SHV Flamman

SHV Flora

SHV Fröken Mandel

SHV Gandalf

SHV Gant

SHV Good Guy

SHV Gulliver

SHV Ior

SHV lrma

SHV Isidor

SHV Jocke

SHV Jolietta

SHV Jupiter

SHV Kalle

SHV Leo

SHV Lina

SHV Lovis

SHV Ludwig

SHV Maräng

SHV Milou

SHV Montana

SHV Mulle

SHV Myrra

SHV Nikita

SHV Norton

SHV Piggelin

SHV Pysen

SHV Rick

SHV Ruben

SHV Sackett

SHV Sandåsens Sirocco

SHV Seira

SHV Smurf

SHV Sprint

SHV Stella Light

SHV Tabina

SHV Tanja

SHV Vanja

SHV Viktor

SHV Wilma

SHV Yass

SHV Älva