Vad du kan göra

Som hästälskare kan du agera och rädda hästliv nu!

Vi är helt beroende av dig och andra entusiasters stöd för att kunna rädda ännu fler hästar. Alla gåvor och alla insatser gör skillnad för hästar i nöd. Och det finns många sätt att bidra. Här följer en rad exempel på hur du kan stödja SHV. Vi behöver ditt stöd! Vi behöver ditt engagemang!

Bli medlem

Som medlem får du vår medlemstidning fyra gånger per år med aktuell rapportering och information om hur det går för våra hästar. Det är enbart genom medlemsavgifter och gåvor vi kan finansiera räddningsverksamheten av alla hästar som behöver hjälp. Du kan även välja att bli volontär när du blir medlem och hjälpa oss aktivt med vårt arbete.

Läs mer och bli medlem

Bli medlem

Som medlem får du vår medlemstidning fyra gånger per år med aktuell rapportering och information om hur det går för våra hästar. Det är enbart genom medlemsavgifter och gåvor vi kan finansiera räddningsverksamheten av alla hästar som behöver hjälp.

Läs mer

Bli fadder/ månadsgivare

Brinner du som vi gör för hästars välmående, och vill du göra det lilla extra för våra akuthästar och hästar? Bli då fadder för 100 kronor per månad och följ dessa hästars rehabilitering och utveckling på väg till ett foderhem.

Läs mer

Skänk en gåva

Sätt in din gåva direkt och hjälp utsatta hästar till ett nytt liv. Hästarna är helt beroende av allmänhetens stöd.

Läs mer

Bli akuthem

Brinner du för att hjälpa hästar och vill vara en del av deras rehabilitering och utveckling? Då kanske du är intresserad av att vara akuthem till en eller flera av våra hästar som vi får in från Länsstyrelsen. Här finns information om hur det går till.

Läs mer

Bli fodervärd

Letar du ny häst? Vi har hästar som letar nya hem. Att bli fodervärd innebär att du tar hand en av våra rehabiliterade hästar precis som det skulle vara din egen. Och vi finns här för dig och hästen. Här finns information om hur det går till.

Läs mer

Bli volontär

Många av föreningens medlemmar väljer att vara volontär och hjälpa till med diverse göromål. Det kan röra sig om att göra det årliga besöket hos våra foderhästar, dela ut informationsblad, delta i olika mässor och evenemang med mera. Vi hoppas du vill hjälpa oss i vårt arbete!

Läs mer

Köp SHV-kläderna

Är du en stolt medlem som vill visa att du stöttar oss? Köp våra föreningskläder. Du får snygga och praktiska kläder samtidigt som du hjälper våra hästar.

Läs mer

Minnesgåvor

Om du vill skänka en minnesgåva i samband med en begravning så ber vi dig sätta in valfritt belopp på något av våra konton och fylla i formuläret nedan.

Läs mer

Testamentera

Att ge en testamentsgåva till Svenska Hästars Värn är ett fint och bestående sätt att hjälpa framtida generationers hästar. Din omtanke och ditt personliga engagemang kan leva vidare och ge utsatta hästar ett nytt liv.

Läs mer