Företag

Företagssponsring

Driver du ett företag inom hästnäring eller någon annan verksamhet och brinner för hästar? Vill du med ditt företag göra en behjärtansvärd insats för hästar som far illa finns det flera sätt. Vi söker sponsorer som kan stödja oss i vår verksamhet.

SHV drivs till stor del av företagssponsring, det är en otroligt viktig del för vår verksamhet och för de hästar vi kan ta emot. Vi får inga medel från myndigheter utan verksamheten drivs endast runt av gåvor från privatpersoner och donationer från företag.

Sponsring kan ske både ekonomiskt eller med varor och tjänster. Svenska Hästars Värn accepterar gåvor såsom strö och foder eller den typ av tjänster och produkter som ni kan tillhandahålla. Även ekonomiska gåvor mottages tacksamt, både regelbundna insättningar, engångsdonationer eller donationer avsatta för ett vist ändamål.

Vill du och ditt företag sponsra oss på ett eller annat sätt, kontakta oss på mail eller telefon.

Lovisa Rask
Mail: lovisa.rask@shv.org
Tel:070-332 10 15

Vi är tacksamma för ditt stöd – det behövs idag!

Bli vår samarbetspartner

Vi behöver stöd i många projekt vi gör. Vi är en förening som vill utvecklas och synas. Vi är alltid öppna för förslag på samarbeten. Det kan handla om t.ex. sponsra en viss häst, hjälpa oss på event, trycka upp varor med er och vår logga på, ge våra medlemmar rabatt i er butik mm. Att sponsra oss ger er goodwill till ert företag och vi hjälper er att synas på vår hemsida, sociala medier, medlemstidning och event mm.

Ge oss en gåva

Vill du ge oss en gåva, kanske skänka en slant till oss istället för att ge personalen julklappar?
Sätt in din gåva på vårat 90-konto och kontakta vår kassör så får du ett Gåvobevis.

Plusgiro: 90 04 41-7
Bankgiro: 900-4417
Swish-nummer: 900 44 17

Sponsra med produkt eller tjänst

Vill du sponsra oss med en av dina produkter eller erbjuda dina tjänster till våra hästar. Eller vill du sälja en produkt och skänka en viss summa eller procent till oss, blir vi tacksamma. Kontakta oss så gör vi upp ett avtal.