Företag

Företagssponsring

Vill du med ditt företag göra en insats för hästar som far illa finns det flera sätt som du kan hjälpa. Vi söker sponsorer som kan stödja oss i vår verksamhet.

SHV drivs till stor del av företagssponsring. Det är en viktig del för vår verksamhet och för antalet hästar som vi kan ta emot. SHV drivs enbart via gåvor från privatpersoner och donationer från företag.

Sponsring kan ske både ekonomiskt eller med varor och tjänster. Svenska Hästars Värn accepterar gåvor såsom strö och foder eller den typ av tjänster och produkter som ni kan tillhandahålla. Även ekonomiska gåvor mottages tacksamt!

Vill du och ditt företag sponsra oss på ett eller annat sätt, kontakta oss på mail eller telefon.

Tack för ditt stöd!

Våra sponsorer >>

Bli vår samarbetspartner

Vi behöver stöd i många projekt vi gör. Vi är en förening som vill utvecklas och synas. Vi är alltid öppna för förslag på samarbeten. Det kan handla om t.ex. sponsra en viss häst, hjälpa oss på event, trycka upp varor med er och vår logga på, ge våra medlemmar rabatt i er butik mm. Att sponsra oss ger er goodwill till ert företag och vi hjälper er att synas på vår hemsida, sociala medier, medlemstidning och event mm.

Ge oss en gåva

Vill du ge oss en gåva, kanske skänka en slant till oss istället för att ge personalen julklappar?
Sätt in din gåva på vårat 90-konto och kontakta vår kassör så får du ett Gåvobevis.

Plusgiro: 90 04 41-7
Bankgiro: 900-4417
Swish-nummer: 900 44 17

Sponsra med produkt eller tjänst

Vill du sponsra oss med en av dina produkter eller erbjuda dina tjänster till våra hästar. Eller vill du sälja en produkt och skänka en viss summa eller procent till oss, blir vi tacksamma. Kontakta oss så gör vi upp ett avtal.

Sponsorpaket Brons

För företag som sponsrar med pengar eller varor av ett värde upp till 5000kr/år, får ett tack i vår medlemstidning. Samt att om man sponsrar till ett specifikt event, blir man även taggad på sociala medier under eventet.

Sponsorpaket Silver

För företag som sponsrar med pengar eller varor av ett värde mellan 5000 - 10 000kr/år, får sin logga på våran hemsida i 6 månader plus att den är med på baksidan av vår medlemstidning i 2 nummer. Samt att om man sponsrar till ett specifikt event, blir man även taggad på sociala medier under eventet.

Sponsorpaket Guld

För företag som sponsrar med pengar eller varor av ett värde av minst 10 000kr/år, får sin logga på våran hemsida i 12 månader plus att den är med på baksidan av vår medlemstidning i 4 nummer. Samt att om man sponsrar till ett specifikt event, blir man även taggad på sociala medier under eventet.