Bli fadder / månadsgivare

Bli fadder till våra akuthästar

Brinner du som vi för hästars välmående och vill du göra det lilla extra för våra akuthästar hästar? Bli då fadder för 100 kr/månad och följ dessa hästars rehab och utveckling till ett foderhem.

  • Kostnad 100 kr/månad via autogiro
  • Pengarna går till akuthästarna
  • Du får ett välkomstbrev när du registrerar dig
  • Du får 6 utskick per år, 3 hälsningar och 3 rapporter om hästarnas framsteg.
  • Du får information om alla akuthästar, du behöver inte välja bara en!

Bli fadder genom att fylla i formuläret nedan och sedan godkänna autogirot.

Följ vår verksamhet på närmare håll och få exklusiv information om hästarna och deras framsteg i rehabiliteringen.

Vi övertar hästar från polisen som länsstyrelsen på ett eller annat sätt har beslutat att omhänderta. Självklart har även veterinär varit inkopplad som tror på att hästen kan rehabiliteras. Dessa hästar är oftast nedbrutna både fysiskt, mentalt och känslomässigt och behöver byggas upp därefter. Det är långt från en spikrak bana uppåt, nästan all framgång kommer med bakslag och nedförsbackar. Vi är heller inte intresserade av några genvägar, utan att hästen ska ha en bra och stabil grund att stå på. Därför behöver man ibland skynda långsamt och ge hästen tid att repareras och växa.

Under hästarnas första tid hos oss är dem akuthästar, hästar som ska eller håller på att rehabiliteras. Detta görs i utvalda akuthem. Det är i samarbete med akuthemmen som vi skriver rapporterna, som du som fadder kommer att få.

När de har fått en bra grund att stå på och känns tillräckligt stabila är det dags för dem att hitta ett förhoppningsvis livslångt foderhem. När vi överlämnar hästen till fodervärdens nya omvårdnad vill vi låta dem njuta av tillvaron tillsammans. Då upphör hästarna att vara akuthästar och vi slutar att följa dem i fadderverksamheten.

Vi hoppas att du ska tycka det är spännande att följa våra hästar och hästarna är tacksamma för ditt stöd!

Bli fadder

Tack för att du blir fadder och glöm inte godkänna ditt autogiro på följande länk:
Godkänn din månadsdragning- signera med Bank Id