Bli fadder / månadsgivare

Bli fadder till våra akuthästar

Brinner du som vi gör för hästars välmående, och vill du göra det lilla extra för våra akuthästar och hästar? Bli då fadder för 100 kronor per månad och följ dessa hästars rehabilitering och utveckling på väg till ett foderhem.

  • Kostnad 100 kr/månad via autogiro.
  • Pengarna går till akuthästarna.
  • Du får flera utskick om rapporter om hästarnas framsteg per år.
  • Du får information om alla akuthästar. Du behöver inte välja bara en!

Bli fadder genom att:
1. fylla i formuläret nedan
2. godkänna autogirot

Följ vår verksamhet på närmare håll och få exklusiv information om hästarna och deras framsteg i rehabiliteringen.

Vi övertar hästar från polisen som länsstyrelsen på ett eller annat sätt har beslutat att omhänderta. Självklart har även en veterinär gjort bedömningen att hästen kan rehabiliteras. Dessa hästar är oftast nedbrutna både fysiskt, mentalt och känslomässigt och behöver byggas upp från grunden. Det är långt ifrån en spikrak bana uppåt… nästan all framgång kommer med bakslag och nedförsbackar. Vi är heller inte intresserade av några genvägar, utan att hästen ska ha en bra och stabil grund att stå på. Därför behöver man ibland skynda långsamt och ge hästen tid att återhämta sig och växa.

Under hästarnas första tid hos oss är dom akuthästar, d.v.s. hästar som ska eller är under rehabilitering. Detta görs i utvalda akuthem. Det är i samarbete med akuthemmen som vi skriver rapporterna som du som fadder kommer att få.

När hästarna har fått en bra grund att stå på och känns tillräckligt stabila är det dags för dom att hitta ett förhoppningsvis livslångt foderhem. När vi överlämnar hästen till fodervärdens nya omvårdnad vill vi låta dom njuta av tillvaron tillsammans. Då upphör hästarna att vara akuthästar och vi slutar att följa dem i fadderverksamheten.

Vi hoppas att du ska tycka det är spännande att följa våra hästar och hästarna är tacksamma för ditt stöd!

Bli fadder

Tack för att du blir fadder och glöm inte godkänna ditt autogiro på följande länk:
Godkänn din månadsdragning- signera med Bank Id