SHV Alice

SHV Alice

SHV Alice omhändertogs av myndigheterna 2002 tillsammans med sin mamma, SHV Beatrice. Stoet hade ett fult sår på benet där det kröp larver, övergiven med sitt föl blev dem omhändertagna av myndigheterna.

Född: 2002
Ras: Korsningssto, 155 cm hög

SHV Alice och hennes mamma, SHV Beatrice, omhändertogs av myndigheterna den 2/8 2002. Alice var då cirka en vecka gammal. Stoet som blev SHV Beatrice sto övergivet i en hage, med ett fult sår på benet där det kröp larver. När dem blev omhändertagna flyttades dem till Helsingborg Djursjukhus och det var ovist om stoet skulle överleva. Men de båda repade sig snabbt och i september samma år köpte sedan föreningen stoet och fölet av polismyndigheten.

SHV Alice stannade i akuthemmet till januari 2005. Sendan flyttade hon,  3 år gamla till en fodervärd. Där reds hon in och utbildades. Alice har inga hemska minnen eller skador ifrån tidigare. Hon är en väldigt trygg och lugn häst, nyfiken och orädd och tycker mycket uppmärksamhet. SHV Alice har inga hemska minnen eller skador ifrån tidigare. Hon älskar människor, träna skritt, trav och dra pressningar.

SHV Beatrice fick 2007 somna in.