Bli volontär

Handgriplig hjälp

Många av föreningens medlemmar väljer att vara volontär och hjälpa till med diverse göromål. Det kan röra sig om att göra det årliga besöket hos våra foderhästar, dela ut informationsblad, delta i olika mässor och evenemang med mera. Vi hoppas du vill hjälpa oss i vårt arbete!

Bli volontär nu!

Ring eller maila vår volontäransvarige så hjälper hon dig.
OBS! Du måste vara medlem för att jobba som volontär.

SHV medverkar vid flera evenemang varje år – både stora och små. Vi brukar deltaga bland annat på Sweden International Horse Show, Gothenburg Horse Show, Elmia Scandinavian Horse Show, Kalmar Horse Show och även i mindre evenemang. Vi har haft ”Pay-and-Jump” till förmån för föreningen och även hästloppis, och vi försöker även vara med på den stora hästloppisen i Enköping varje vår och höst.

Det finns också möjlighet för volontärer att delta i dessa evenemang och att hålla i egna presentationer på ridskolor och ridklubbar i närheten där vi presenterar föreningen och berättar om vår verksamhet.

Är du intresserad att hjälpa till vid evenemang och events, kontakta eventansvarig i styrelsen.

Har du idéer om att hjälpa föreningen med något annat så hör av dig till oss!  info@shv.org

Vi har även en Facebook-grupp för våra volontärer. Den heter ”SHV Volontärer”. Välkomna att gå med om du vill bli en del av vårat gäng och ta del av aktuella händelser.

Vi behöver ditt stöd – Vi behöver ditt engagemang!