ALEQUI

ALEQUI inleder hjälpsamt samarbete med Svenska Hästars Värn

Med stor tacksamhet välkomnar Svenska Hästars Värn ett nytt och meningsfullt partnerskap med ALEQUI, ett framstående ridsportmärke för både häst och ryttare. Genom samarbetet kommer ALEQUI donera 1% av sin omsättning vid varje svenskt ordertillfälle till Svenska Hästars Värn.

Detta partnerskap kommer att hjälpa Svenska Hästars Värns finansiering av deras arbete med livsviktiga insatser, inklusive medicinsk vård, skydd och rehabilitering för hästar i behov. Varje kund som väljer ALEQUI som sitt val av ridkläder eller hästutrustning blir därmed direkt involverad i detta stöd och en aktiv deltagare i den gemensamma strävan för hästvälfärd.

ALEQUI är känt för att erbjuda stilrena funktionskläder som passar alla. Deras kollektioner kännetecknas av elegans och praktiskt designade plagg, vilket gör dem till det självklara valet för dem som värdesätter både stil och funktion. En anmärkningsvärd aspekt av ALEQUI är deras engagemang för miljön, med exklusiv användning av vegetabiliskt garvat läder. Detta skonsamma tillvägagångssätt resulterar inte bara i högkvalitativt läder utan minimerar också påverkan på naturen. Nu utökar de sitt fokus till hästvälfärd genom att ingå ett samarbete med Svenska Hästars Värn.

Vi ser fram emot att sprida medvetenhet om detta samarbete och uppmanar andra att också engagera sig för att göra skillnad för hästar i nöd. Tack för att du är en del av denna viktiga resa med oss!

Besök ALEQUIS webshop >>