SHV Jocke

SHV Jocke

SVH Jocke född 2010, ca 160cm. Finns i Skaraborgs län.

Han är en social och nyfiken kille som alltid kommer i full galopp i hagen när man ropar på honom.

Han tycker om att vara nära och kan därför upplevas som lite bufflig med huvudet, men han menar bara väl.

Han behöver få gå i stora hagar med mycket utevistelse för att må bra.

 

SHV Jocke har haft ett tufft förflutet och av den anledningen vill han inte bli arbetad från marken, vilket han bör slippa. Att bli riden i skog och mark är det bästa han vet. Då blir han så där stolt och lycklig i blicken. Han är inte rädd för något och går fram överallt med öronen på spets. Det går bra att rida själv och i grupp. Han är inte färdigutbildad och behöver fortfarande lära sig bl.a. galoppfattning, så har du unghästvana är det ett plus.

 

Hans förflutna gör även att han kan bli osäker på människor ibland, vilket gör att du som ska bli Jockes trygghet i livet behöver vara en väldigt lugn och konsekvent person som är trygg i dig själv. Du behöver även ha en stor portion humor för att kunna le åt hans olika upptåg - för med Jocke har man aldrig tråkigt!

 

Då detta är en väldigt speciell häst som haft det väldigt svårt, är vi extra noga med vart han hamnar och att ni trivs ihop.

För att veta mer är du välkommen att kontakta akutvärden Jenny på tel: 073-651 06 63

 

KONTAKT

Carina Nordell

Tel: 0767 79 77 49

E-mai: info@shv.org

www.shv.org

OM SHV

Plusgiro: 900441 - 7

Bankgiro: 900 - 4417

Swish nr: 900 44 17

Org.nr: 872800 - 5151

 

© Copyright 2017 Svenska Hästars Värn. Allt material på denna webbplats är upphovsrättsskyddat enligt lag. Ansvarig utgivare: Felicia Airosto.