SHV Blue Boy

SHV Blue Boy

9år

Hingst (Klapphingst)

Varmblodigtravare

ca 165

 

SHV Blue Boy är en stor kille, vacker att titta på med ett hjärta av guld. Han har kommit en liten bit i sin utbildning men behöver komma längre. Han är riden i alla gångarter men har lite svårt i galoppen. Boy, som han kallas, har inte riktigt hittat sin framåtbjudning vilket kan resultera i mer broms. Han tycker det är mysigt att komma ut i skogen med kompisar, men kan dock vara lite tittig. Gå i mitten av vägen är inte riktigt hans grej utan han är hellre halvt inne i buskarna och går om han själv får bestämma. Boy är löshoppad 1 gång, vilket han tyckte var riktigt roligt, han är dock ännu inte inhoppad då han inte har kommit så långt i sin utbildning.

 

Han älskar att stå på gången och bli ompysslad, men tycker det är lite jobbigt att lyfta på hovarna.

 

Boy är snäll att lasta och står som ett ljus i transporten, där sköter han sig mycket bra!

Orsaken till att Boy inte kommit så långt i sin utbildning är pga. att han haft lite otur. Bl.a. av tappskor, sårskador och sjukdom. Men nu är han frisk.

 

Boy behöver en fodervärd som har viljan och tiden som krävs. Med mål att jobba emot. Ingen som ger upp så fort det går bakåt istället för framåt. En ryttare med balanserad sitts, mjuk men fokuserad i hand och skänkel. Någon som kan leda honom genom hans utveckling till att får stråla som bara han kan.

 

Boy finns i akuthem i södra Stockholm.

 

 

 

Filmen är inte ny, den är från hans första tid i akuthemmet.

KONTAKT

Carina Nordell

Tel: 0767 79 77 49

E-mai: info@shv.org

www.shv.org

OM SHV

Plusgiro: 900441 - 7

Bankgiro: 900 - 4417

Swish nr: 900 44 17

Org.nr: 872800 - 5151

 

© Copyright 2017 Svenska Hästars Värn. Allt material på denna webbplats är upphovsrättsskyddat enligt lag. Ansvarig utgivare: Felicia Airosto.