SHV Angel

SHV Angel

SHV Angel, eller Ella som hon kallas, är ett varmblodssto, född 2010. Hon är 155 cm hög och inte så viktbärande.

 

Hon har blivit riden sedan 2015 för instruktör och är i sin skolning i början på galopparbete. Ella rids mest enligt westernstil och tränar kontinuerligt NH. Tidigare fodervärd har haft problem att hitta ett bett som hon gillar då hon har lågt gomtak, därav rids hon mycket bettlöst. Hon är en bestämd liten dam som tydligt visar vad hon tycker och tänker.

 

Ella är mycket sällskapssjuk och vill alltid komma nummer ett. Det är viktigt att ha en tydlig kommunikation med henne. Hon går bra ihop med både valacker och ston, även hästar som är höga i rang. Hon tycker om att sova inne och det kan hända att man får höra att hon snarkar högt.

 

Ella är social och rids mest i dagsläget ut ihop med andra hästar, hon kan bli osäker om hon går ensam och vill då vända hem. Hon är trafiksäker. Ella är lätt att sko och lasta. Våren 2016 fick hon en gaffelbandsskada som nu är läkt. Ellas nuvarande fodervärdar säger att hon är en dröm att mocka åt och har stått både på spån och halm. Hon föredrar att dricka ur hink istället för vattenkopp. Hon har även god aptit, vilket visade sig att hon såg lite för välmående ut när hon fick fri tillgång på grovfoder. Hon äter dock inte täcken eller grimmor. Hon är även trevlig mot andra djur.

 

Hon står i Luleå.

 

Är Du intresserad eller vill veta mera så kontakta Carina Nordell

KONTAKT

Carina Nordell

Tel: 0767 79 77 49

E-mai: info@shv.org

www.shv.org

OM SHV

Plusgiro: 900441 - 7

Bankgiro: 900 - 4417

Swish nr: 900 44 17

Org.nr: 872800 - 5151

 

© Copyright 2016 Svenska Hästars Värn. Allt material på denna webbplats är upphovsrättsskyddat enligt lag. Ansvarig utgivare: Terese Askerstedt.