Företagsgåvor

Företagsgåvor

Driver du ett företag inom hästnäring eller någon annan verksamhet och brinner för hästar? Vill du med ditt företag göra en behjärtansvärd insats för hästar som far illa finns det flera sätt. Vi söker sponsorer som kan stödja oss i vår verksamhet. Sponsring kan ske både ekonomiskt eller med varor och tjänster. Svenska Hästars Värn accepterar gåvor såsom strö och foder eller den typ av tjänster och produkter som Ni kan tillhandahålla.

•5000 eller 10.000 kr/år kan ditt företag synas på föreningens hemsida under rubriken Hästvänner.

 

Sätt in summan på Plusgirokonto: 900441-7 eller Bankgiro: 900-4417. Uppge företagets namn och Dina kontaktuppgifter.

 

 

•Sponsra föreningen med produkter, foder, stallplatser, veterinärvård eller andra livsnödvändiga ting för en häst.

Kontakta någon i vår styrelse.

 

 

 

Samarbetsnivåer:

 

 

Huvudsponsor - Exklusivt samarbete på flera år

 

Ett exklusivt samarbete som ingås på flera års sikt, och är av en dignitet som utesluter att konkurrerande företag kan komma ifråga för sponsring. Då definieras den bransch eller sektor som exklusiviteten gäller i samarbetsavtalet. Sponsorns logga syns högst upp på föreningens hemsida. Sponsorns logga får även användas på kläder som bärs i media i samband med arrangemang. Sponsorns logga används vid all annonsering inför arrangemang. Vid större arrangemang är det sponsorns logga som får mest utrymme på eventuella reklampelare.

 

Guldsponsor 250.000:-/år - Exklusivt samarbete på flera år

 

Exklusivt samarbete ingås på flera års sikt, och är av en dignitet som utesluter att konkurrerande företag kan komma ifråga för sponsring. Då definieras den bransch eller sektor som exklusiviteten gäller i samarbetsavtalet. Guldsponsorns logga syns på föreningens hemsida samt i medlemstidningen. Guldsponsorns logga får även i mindre format användas på kläder som bärs i media i samband med arrangemang. Vid större arrangemang får sponsorns logga mindre utrymme på eventuella reklampelare.

 

Silversponsor 100.000:-/år - Exklusiv sponsring på årskontrakt

 

Ett sådant samarbete kan gälla ekonomisk sponsring eller sponsring av varor eller tjänster. Utesluter att konkurrerande företag kan komma ifråga för sponsring. Då definieras den bransch eller sektor som exklusiviteten gäller i samarbetsavtalet. Silversponsorns logga syns på föreningens hemsida

 

Hästälskare - Övrig sponsring av varor och tjänster

 

Ett samarbete som ingås över ett eller flera år med sponsring av varor och tjänster. Företagen publiceras på hemsida och/eller FB med reklaminslag.

 

 

 

Är du eller ditt företag intresserad av något av föreningens sponsorpaket Guld eller Silver kontakta oss på info@shv.org

 

KONTAKT

Maria Andersson

Tel: 070-395 00 04

E-mai: info@shv.org

www.shv.org

OM SHV

Plusgiro: 900441 - 7

Bankgiro: 900 - 4417

Swish nr: 900 44 17

Org.nr: 872800 - 5151

 

© Copyright 2017 Svenska Hästars Värn. Allt material på denna webbplats är upphovsrättsskyddat enligt lag. Ansvarig utgivare: Anette Vilhelmsson.