Styrelsen

Styrelsen 2017

Kontakt

Ordförande, Felicia Airosto

 

Som ordförande i föreningen sitter hon med sitt första år i styrelsen. Har varit medlem i föreningen sedan 2016. Har sedan 15 års ålder utbildats sig och jobbat inom hotell och turism management som tagit henne runt om jorden. Hon har haft hästar i hela sitt liv och medvetet under sina resor och ledig tid också jobbat och engagerat sig i diverse hästverksamheter som groom för Benders i USA, Island mayors stall i Honduras och Vedbände gård i Sverige. Lever sedan 4 år tillbaka i Sverige där hon jobbat både för SAS och Scandic. Idag flyger hon för ett mindre kommersiellt bolag.

 

Ansvarig för tidningen, event och medlemsvård.

Stockholm

Tel: 070-313 37 31

felicia.airosto@shv.org

 

 

Vice ordförande, Carina Nordell

 

Har varit medlem i styrelsen sedan 2009 och dess ordförande 2010-2015.

Utbildad kemiingenjör och projektledare. Genomgått hästskötarutbildning på Flyinge. Arbetar som läkemedelskonsulent på Virbac inom djurläkemedel.

 

Ansvarsområden: Hästansvarig, sponsring, insamling och allmänna frågor.

Jönköping

Tel: 076-779 77 49

carina.nordell@shv.org

 

 

Kassör, Mats Balke

 

Har varit medlem i föreningen sedan 2012 och har varit med i styrelsen och kassör sedan 2014. Utbildad civilekonom. Har alltid jobbat med ekonomi och har lång erfarenhet av både extern och intern ekonomi i alla dess former. Jobbade till en början många år inom den finansiella sektorn i Stockholm men har sedan ett antal år gått över till tillverkningsindustrin. Är f.n. ekonomi- och administrativansvarig på ett verkstadsföretag i Skåne. Van föreningsmänniska. Suttit med i styrelsen för främst flera olika idrottsföreningar och då av någon anledning alltid som kassör. Bor på egen hästgård med flera egna hästar hemmavid.

 

Är kassör i SHV samt ansvarig för medlemsregister, fakturor och försäkringar.

Hassle Bösarp 108

274 93 SKURUP

Tel: 070-366 51 27

mats.balke@shv.org

 

 

Sekreterare, Helena Träff

Är medlem sedan 2015, sitter med första året i styrelsen. Driver idag ett behandlingshem för flickor, Falbygdens HVB. Tidigare jobbat som utbildningskonsult och samordnare på ett utbildningsföretag och även som konsultchef på ett bemanningsföretag. Hästar har varit en stor del i hennes liv, både privat och yrkesmässigt, då inom behandlingsyrket. Även haft hästar som ett redskap till ett bättre mående för sina elever.

 

Ansvarig för medlemsvård.

Ledamot, Jennie Roswall

 

Är med sitt första år i styrelsen och varit medlem i SHV sedan 2013. Driver ridskolan Sandåkra Ridklubb och jobbat med hästar större delen av livet, inte bara i Sverige utan också i England, Irland och USA. Har hästmassage utbildning från USA.

 

Ansvarig för räddningsstall och lokala avdelningarna.

Ledamot, Maria Andersson

 

Har varit medlem i föreningen sedan 2015 och är med i styrelsen för andra året. Jobbar som personlig assistent på Assistanspoolen. Driver även eget som hästmassör, Stall Victory, vilket innebär att behandla hästar, hjälper till med rehab träning och hästkommunikation. Är dipl. Hästmassör och dipl. Equi Fysioterapeut via Axelsons Animal Massage School (hästmassage, akupressur, rygg rehab bl.a.). Har även en 3-årig högskoleutbildning inom ekonomi och marknadsföring med musik- och eventbranschen som inriktning. Sedan 2009 sitter hon med som sekreterare i Södermöre Ryttarförenings styrelse och är även sedan 2008 aktiv student hos Parelli Natrual Horsemanship.

 

Ansvarig för hemsidan och sociala medier.

Kalmar

Tel: 070-395 00 04

maria.andersson@shv.org

Ledamot, Anette Vilhelmsson

 

Har varit medlem i föreningen sedan 1997 och sitter nu som ledamot på 1 år. Är anställd som ombudsman på Sv. Transportarbetareförbundet. Har facklig utbildning inom arbetsrätt och arbetsmiljö samt är dipl. hästmassör via Axelssons Animal Massage School. Hon har tidigare varit ledamot, kassör, hästansvarig och vanvårdsansvarig i styrelsen för SHV. Samt även varit aktiv i en facklig avdelningsstyrelse som ordförande och sekreterare och sitter för närvarande som facklig bolagsstyrelsesuppleant i Mälarhamnar AB. Har haft egna hästar i 35 år och varit aktiv inom ridskolor samt travet.

 

Ansvarig för vanvårdsärenden och hästbesöken.

Enköping

Tel: 076-100 66 13

anette.vilhelmsson@shv.org

Suppleant, Lollo Petersson

 

Sitter med sitt första är i styrelsen som suppleant, är medlem i föreningen sedan 2016. Anställd inom blomsterbranschen på Tomtebo Blomimport även jobbat som lastbilschaufför samt lager och kontor. Driver samtidigt eget företag, Release The Power, där hon sysslar med equifysioterapi och det hästägaren vill ha hjälp med. Har gått naturbruksgymnasium som hästskötare, dipl. hästmassör och dipl. equi fysioterapeft via Axelsons Animal Massage School, även gått kurser i human samt hundmassage. Har alltid jobbat med hästar i någon form och engagerat sig i ridsporten via Smålands ridsportförbund i valberedningen och dressyrkommittén samt Ostkustens Dressyrryttare som sekreterare och tävlingsarrangör. Har själv haft häst och tävlat samt jobbat i tävlingstall.

 

Ansvarig för fadderhästarna

 

Kalmar

Tel: 070-230 03 05

louise.petersson@shv.org

Suppleant, Eva Johansson

 

Har varit medlem i SHV i många år, gör sitt första i styrelsen. Arbetar i dag med bank och försäkringsbolag och gjort såsedan 2000. Hjälper även till med Agria. Har hjälpt till med vissa vanvårdstips inom SHV och ömmar väldigt mycket för utsatta hästar. Rider distansritt sen flera år tillbaka på låg nivå. Har haft och har egna hästar hemma i hela mitt liv. Hålller även på med centrerad ridning och horsemanship. 

 

Ansvarig för medlemsvård.

Motala

Tel: 076-101 13 20

eva.johansson@shv.org

 

Valberedning:

(ordförande/sammankallande)

Annelie Mannerbjörk

Tel: 070-938 76 57

anneli.mannerbjork@gmail.com

 

Anna Nordlöv

 

Ewa Carlsson

Tel: 073-754 89 15

 

Revisor:

Håkan Ekstrand, YRev AB

 

 

KONTAKT

Carina Nordell

Tel: 0767 79 77 49

E-mai: info@shv.org

www.shv.org

OM SHV

Plusgiro: 900441 - 7

Bankgiro: 900 - 4417

Swish nr: 900 44 17

Org.nr: 872800 - 5151

 

© Copyright 2017 Svenska Hästars Värn. Allt material på denna webbplats är upphovsrättsskyddat enligt lag. Ansvarig utgivare: Felicia Airosto.