Styrelsen

Styrelsen 2018

Kontakt

Ordförande, Anette Vilhelmsson

Har varit medlem i föreningen sedan 1997. Är anställd som ombudsman på Sv. Transportarbetareförbundet. Har facklig utbildning inom arbetsrätt och arbetsmiljö samt är dipl. hästmassör via Axelssons Animal Massage School. Hon har tidigare varit ledamot, kassör, hästansvarig och vanvårdsansvarig i styrelsen för SHV. Samt även varit aktiv i en facklig avdelningsstyrelse som ordförande och sekreterare och sitter för närvarande som facklig bolagsstyrelsesuppleant i Mälarhamnar AB. Har haft egna hästar i 35 år och varit aktiv inom ridskolor samt travet.

 

 

Ansvarig för tidningen, hästbesöken och lokala avdelningar.

Enköping

Tel: 076-100 66 13

anette.vilhelmsson@shv.org

Vice ordförande, Anna Nordlöf

 

Har varit medlem i föreningen sedan 2012. Suttit i valberedningen och gick sedan in som ledamot 2018.

Haft ett stort hästintresse ända sedan liten och har inte varit hästlös sedan dess. Driver ett litet företag med inridning och problemlösning hos häst, även utbildad hästmassör via Axelson Animal Massage School.

Jobbar som sjuksköterska och har ett stort intresse för sårvård och friskvård hos både djur och människa.

 

Ansvarig för hästgruppen.

Åsa

Tel:070-384 74 35

anna.nordlof@shv.org

Kassör, Mats Balke

 

Har varit medlem i föreningen sedan 2012 och har varit med i styrelsen och kassör sedan 2014. Utbildad civilekonom. Har alltid jobbat med ekonomi och har lång erfarenhet av både extern och intern ekonomi i alla dess former. Jobbade till en början många år inom den finansiella sektorn i Stockholm men har sedan ett antal år gått över till tillverkningsindustrin. Är f.n. ekonomi- och administrativansvarig på ett verkstadsföretag i Skåne. Van föreningsmänniska. Suttit med i styrelsen för främst flera olika idrottsföreningar och då av någon anledning alltid som kassör. Bor på egen hästgård med flera egna hästar hemmavid.

 

Är kassör i SHV samt ansvarig för medlemsregister, fakturor och försäkringar.

Hassle Bösarp 108

274 93 SKURUP

Tel: 070-366 51 27

mats.balke@shv.org

 

 

Kalmar

Tel: 070-395 00 04

maria.andersson@shv.org

Sekreterare, Maria Andersson

 

Har varit medlem i föreningen sedan 2015 och är med i styrelsen för andra året. Jobbar som personlig assistent. Driver även eget som hästmassör, Stall Victory, vilket innebär att behandla hästar, hjälper till med rehab träning och hästkommunikation. Är dipl. Hästmassör och dipl. Equi Fysioterapeut via Axelsons Animal Massage School (hästmassage, akupressur, rygg rehab bl.a.). Har även en 3-årig högskoleutbildning inom ekonomi och marknadsföring med musik- och eventbranschen som inriktning. Sedan 2009 sitter hon med som sekreterare i Södermöre Ryttarförenings styrelse och är även sedan 2008 aktiv student hos Parelli Natrual Horsemanship.

 

Ansvarig för fadderverksamheten, hemsidan och sociala medier samt sitter med i hästgruppen.

Ledamot, Helena Träff

Är medlem sedan 2015, och sitter sedan 2 år tillbaka i styrelsen.

Hästar har varit en stor del i hennes liv, både privat och även i yrkeslivet .

I sitt yrkes som behandlingsassistent och verksamhetschef var hästar en del i habiliteringen för ungdomarna.

Har alltid haft en stark känsla att vilja kunna göra skillnad och att kunna hjälpa utsatta hästar och människor.

Att få vara med i SHV var då en självklarhet för henne.

 

Ansvarig för event och volontärer.

Huskvarna

Tel: 070 – 199 13 77

helena.traff@shv.org

Ledamot, Annika Fransson-Forssjö

 

Jag blev med häst redan som barn då min morfar köpte mig en fjording när jag var 6år, sedan dess har jag haft häst och det är en stor del av mitt liv. För tolv år sen hittade jag gården och kunde då göra verklighet av drömmen att hjälpa hästar och hundar som på något sätt var utan ägare eller blivit vanskötta. All ledig tid går till hästarna hemma, då min svaghet är att jag fäster mig vid dem så de blir kvar hemma på gården. Mitt lästa sto är 26år och yngsta 1år. Är egen företagare och utbildad drog- och alkoholterapeut. Har min bakgrund inom rättpsykiatri, som socioterapeut och är nu inne på mitt tjugonde år med arbetet med människor. Driver även en solstudio och spa i staden som är en skön kontrast mot de jag är utbildad och arbetar med.

 

Ansvarig för akuthästarna.

Katrineholm

Tel: 070-340 34 07

annika.fransson-forssjo@shv.org

Suppleant, Charlotte Jonsson

 

Jag var aktiv i SHV för många år sedan och är nu tillbaka i föreningen igen. Jag har haft ett stort hästintresse så länge jag kan minnas och började rida när jag var 5 år. Jag fick min egna häst när jag var 10 år och har inte varit hästlös sedan dess. Jag gick på ridgymnasium och sedan ridlärarutbildning. Jag sadlade sedan om och blev gymnasielärare och sedan specialpedagog, men driver hästverksamhet vid sidan om med framförallt avel av hopphästar idag. Bor på en hästgård på landet.

 

 

Nossebro

Tel: 070-756 19 37

Charlotte.jonsson@shv.org

Göteborg

Tel: 070-733 53 44

sara.strand@shv.org

Suppleant, Sara Strand

 

Jag har inte alltid hållit på så mycket med hästar men nu är det bara djur som gäller i stort sätt. Jag driver ett enmansföretag i samarbete med Viahov och sitter i styrelsen för Svenska Hovvårdares Riksförbund. Djur och natur har alltid varit ett fokus och jag har både pluggat marinbiologi och rest mycket där jag fått träffa hästar i olika kulturer. En period jobbade jag på stuteri och tävlingstall i England som stallchef. Jag älskar fölen och tidigare sommarjobbade jag i New Forrest nationalpark där de har uppfödning av ponnyn som halvvild. När jag var liten åkte jag till Skottland för att träna hoppteknik men nu är det en relationsbaserad ridning och NH som är mitt intresse. Egentligen är mitt intresse att hjälpa djuren och ge dem en god relation med sin ägare. I mitt yrke som hovvårdare kommer jag ständigt vidareutbilda mig och vill också sprida kunskap genom att arrangera kurser och föreläsningar i ämnet ’’Hållbar hästhållning’’. Två dygn i månaden kör jag också djurambulans där man får fullt upp att hjälpa även de mindre djuren.

 

 

 

Suppleant, Lollo Petersson

 

Sitter med sitt andra år i styrelsen som suppleant, är medlem i föreningen sedan 2016. Anställd inom blomsterbranschen på Tomtebo Blomimport även jobbat som lastbilschaufför samt lager och kontor. Driver samtidigt eget företag, Release The Power, där hon sysslar med equifysioterapi och det hästägaren vill ha hjälp med. Har gått naturbruksgymnasium som hästskötare, dipl. hästmassör och dipl. equi fysioterapeft via Axelsons Animal Massage School, även gått kurser i human samt hundmassage. Har alltid jobbat med hästar i någon form och engagerat sig i ridsporten via Smålands ridsportförbund i valberedningen och dressyrkommittén samt Ostkustens Dressyrryttare som sekreterare och tävlingsarrangör. Har själv haft häst och tävlat samt jobbat i tävlingstall.

 

Ansvarig för fadderhästarna

 

Kalmar

Tel: 070-230 03 05

louise.petersson@shv.org

Suppleant, Marcus Petersson

 

Medlem sedan sommaren 2018.

Har suttit med i styrelsegrupper som ordförande och sekreterare i över 17 år med inriktning barn och ungdomsverksamheter i hela Västergötland. Trivs som bäst när det är mycket att göra.

Jobbar just nu som personlig assistent. Tidigare jobbat som golvläggare i Göteborg och sjöman på Östersjön och Nordsjön.

Har ett stort intresse för djur och styrelsearbete. Brinner för att lära mig nya saker och för att jobba med uppdrag så att djur och människor kan få det bättre och att alla är värda en andra chans här i livet.

Älska dina medmänniskor och dina djur som du själv skulle vilja bli älskad.

Kalmar

Tel: 070-867 58 27

marcus.petersson@shv.org

 

Valberedning:

(ordförande/sammankallande)

Carina Nordell

Tel: 0767-79 77 49

carina.shv@gmail.com

 

Annelie Mannerbjörk

Tel: 070-938 76 57

anneli.mannerbjork@gmail.com

 

Ewa Carlsson

Tel: 073-754 89 15

 

Revisor:

Peter Sandberg, Vätterstadens Revisionsbyrå i Jönköping.

 

 

KONTAKT

Maria Andersson

Tel: 070-395 00 04

E-mai: info@shv.org

www.shv.org

OM SHV

Plusgiro: 900441 - 7

Bankgiro: 900 - 4417

Swish nr: 900 44 17

Org.nr: 872800 - 5151

 

© Copyright 2017 Svenska Hästars Värn. Allt material på denna webbplats är upphovsrättsskyddat enligt lag. Ansvarig utgivare: Anette Vilhelmsson.